18 юни 2010 г.

Персонализиране в ScienceDirect

Ако се регистрирате в ScienceDirect можете да се възползвате от персонализираните функции, които ви спестяват време и усилия, и дори работят за вас. Как става това?
Започва се с регистрацията - попълвате онлайн формата и вече имате профил. Можете да изберете как да получавате резултатите от търсенията и напомнянията Ви. ScienceDirect ще запомни и запази любимите Ви периодични издания и статии. Можете да заложите да получавате по ел. поща съобщения за излязъл нов брой на специализираните списания, които следите, или по темата, която Ви интересува.
Новото: ScienceDirect помни до 100 от последните Ви действия. Можете по електронната поща да изпратите статия, която смятате, че ще заинтересува ваш на колега. Ще получите съобщение, когато по съхранявани търсения са постъпили нови резултати. Когато статия, която сте избрали, е цитирана, също ще бъдете уведомени. Възползвайте се и от услугите на RSS - така ще бъдете информирани веднага за новостите в ScienceDirect.
Имайте впредвид и, че издателят Ви дава възможност за достъп до TOP25 от най-използваните статии във Вашата област. Така следите безпроблемно новите тенденции в научната област, в която работите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар