22 януари 2012 г.

За колекцията от електронни книги на Elsevier

Електронните книги в Sciverse ScienceDirect осигуряват 24/7 достъп до изчерпателни и достоверни научни ресурси за учените. Функционалните възможности за търсене в Sciverse позволяват да откривате съдържание, включително изображения, в множество книги едновременно и бързо да намирате информацията, която Ви е необходима по всяко време и навсякъде. Подбор от 26 области на знанието. Предлагани улеснения за да имате повече време за изследвания:
- Неограничен брой потребители едновременно имат достъп до електронната книга по всяко време от денонощието и навсякъде: във библиотеката, в лабораторията, от вкъщи и на различни мобилни устройства.
- Разполагате с мощни инструменти за разглеждате и търсене, за откриване на достоверно съдържание и за изграждане на базови знания в определена тематична област .
- Без DRM (Digital Right Management): Изтегляне и печат без ограничения!
- Динамично свързване между SciVerse ScienceDirect книги и списания и съдържанието на други издатели чрез CrossRef.
- Получавате безплатни MARC записи, статистика и маркетингови материали.
Електронните книги не са включени в националния абонамент.
Можете да имате достъп само до нови колекции и/или архиви на тези колекции от 1996 година насам. Всички заглавия електронни книги остават завинаги Ваше притежание и след като изтече достъпа Ви. Можете да прочетете повече на www.info.sciverse.com/sciencedirect/content/books.

Няма коментари:

Публикуване на коментар